Champions van Azeroth, de laatste seizoensupdate voor Shadowlands, is nu live

World of Warcraft

Een dikke 18 jaar al, zo lang houdt World of Warcraft wereldwijd miljoenen spelers in zijn greep. Ook ik heb trouwens meerdere jaren van mijn leven doorgebracht in Azeroth, en ik heb me telkens goed geamuseerd. Voor de spelers die nog steeds dagelijks hun potje spelen hebben we goed nieuws.

Champions van Azeroth, de laatste seizoensupdate voor Shadowlands is nu live! Seizoen 4 introduceert de nieuwe Shrouded Mythic+ Dungeon Affix, een geheel nieuw Fated Raids-systeem, en meer!

Wat is er nieuw in Seizoen 4:

 • Fated Raids: Alle Shadowlands raids krijgen een nieuw “fated” systeem met een wekelijkse rotatie. Elke week zal een andere raid (‘Castle Nathria’, ‘Sanctum of Domination’ of ‘Sepulcher of the First Ones’) fated worden, met een reeks encounter affixes en hogere item level beloningen op alle moeilijkheidsgraden.
   
  • De aftrap van de rotatie deze week is Castle Nathria.
    
 • Nieuwe Mythic+ Dungeon-Rotatie: Dit seizoen richt de mythic+ dungeon-rotatie zich op het aanbieden van een verscheidenheid aan huidige en eerdere dungeons, waaronder twee die werden verkozen door de community:
   
  • Alle mega-dungeons in hun gesplitste vorm:
   • Tazavesh: Streets of Wonder (Shadowlands)
   • Tazavesh: So’leah’s Gambit (Shadowlands)
   • Operation Mechagon: Junkyard (Battle for Azeroth)
   • Operation Mechagon: Workshop (Battle for Azeroth)
   • Return to Karazhan: Lower (Legion)
   • Return to Karazhan: Upper (Legion)
     
  • Door de community gekozen Warlords of Draenor dungeons: Iron Docks en Grimrail Depot.
    
 • Nieuwe Mythic+ Dungeon Affix – Shrouded: Naarmate spelers verder komen in hun mythic+ dungeons, komen ze Dreadlords tegen die vermomd zijn als vijandelijke NPC’s. Als je deze Dreadlords ontdekt en doodt, krijg je een tweede buff die naar keuze stapelbaar is.
   
 • Nieuw PVP-seizoen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: