Sifu trailer toont nieuwe moeilijkheidsgraden

Sifu

Enkele dagen geleden heb je kunnen lezen wat de toekomstplannen zijn voor Sifu. Voor vele gamers zijn de nieuwe moeilijkheidsgraden, waarschijnlijk de belangrijkste toevoegingen aan de martial arts game.

Helaas heb ikzelf nog geen klappen kunnen uitdelen in Sifu, maar daar komt binnenkort ongetwijfeld verandering in. Wie toch al enkele maanden bezig is met Sifu, zal al heel wat vijanden tegen het canvas hebben neergehaald, althans dat hoop ik toch.

Wie echter al meer slagen heeft geïncasseerd dan uitgedeeld, zal vanaf morgen 3 mei via een update, Sifu op een makkelijker niveau kunnen spelen. Gamers die zichzelf zien als de nieuwe Bruce Lee kunnen Sifu dan weer op een moeilijker niveau spelen.

Via onderstaande trailer laat ontwikkelaar Sloclap een overzicht zien, wat we precies mogen verwachten omtrent de nieuwe moeilijkheidsgraden. Naast de update, zal vanaf morgen 3 mei, ook de fysieke versie van Sifu beschikbaar zijn.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.