Xbox hint naar secret achievements feature

Verborgen achievements maken mensen die games 100 procent willen uitspelen soms het leven zuur. PlayStation had het al, Xbox nog niet. Even wat meer info hieronder.

Eindelijk gedaan met op je gsm of tweede tabblad die verborgen achievement zoeken, via een omweg uiteindelijk de juiste vinden en terug aan de slag kunnen met je game. Wat enkel medewerkers of insiders van Xbox konden in het verleden zal waarschijnlijk naar het grote publiek worden gebracht. Het gaat hier over de functie om je secret achievements te kunnen lezen.  

Engineering Lead Eden Marie en Xbox Insider Brad Rossetti deelde op hun twitter enkele screenshots van de nieuwe feature. Wanneer deze update er komt is echter nog niet duidelijk. Mensen die dit willen testen kunnen zich steeds inschrijven voor het Xbox Insider Program. Via deze link wordt uitgelegd hoe. Hopelijk maken ze ons leven snel ietsje makkelijker!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”