Sifu krijgt er dit jaar heel wat gratis content bij, eerste lading volgende week

Sifu

Sifu was voor vele gamers een meer dan aangename verrassing toen de game begin dit jaar in de digitale winkelrekken verscheen. Ontwikkelaar Sloclap heeft nu heel goed nieuws voor al die fans van het eerste uur, want ze hebben de roadmap bekend gemaakt voor de gratis DLC die ze in petto hebben.

Vanaf 3 mei krijgen we de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad in stellen. Dat is goed nieuws voor wie de game toch te uitdagend vond. In totaal zullen er drie verschillende moeilijkheidsgraden geïntroduceerd worden met deze update, samen met optimalisaties aan de trainingsmodus én kan je vanaf dan kiezen uit verschillende outfits.

Tegen de zomer worden Gameplay Modifiers toegevoegd, samen met Advanced Scoring en meer outfits. In de herfst wordt de Replay Editor geïntroduceerd met nog meer outfits en gameplay modifiers, terwijl we in de winter de Arenas-mode voorgeschoteld krijgen, samen met een laatste lading outfits en modifiers.

Sifu is op dit moment te koop in de online winkels op PlayStation 5, PlayStation 4 en in de Epic Games Store. Vanaf 3 mei is de fysieke PlayStation-versie te koop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.