WWE 2K22’s eerste DLC Banzai Pack is nu beschikbaar

Met WWE 2K22 heeft 2K Sports de serie, gelukkig maar, weer op de rails geplaatst. Fans die daar zin in hebben kunnen vanaf nu aan de slag met de eerste DLC, getiteld Banzai Pack.

2K komt vandaag met het Banzai Pack, het eerste DLC-pakket voor WWE 2K22, met fanfavoriete WWE-legendes Yokozuna en Rikishi, “The Samoan Bulldozer” Umaga, de huidige Raw Superstar Omos en de opkomende NXT-ster Kacy Catanzaro.

Alle vijf Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden opgewaardeerd door te gamen in de MyFACTION-gamemode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)