Dit zijn de PlayStation Plus games van mei 2022

PlayStation Plus

Gisteren wist Frumberto ons nog het gerucht te vertellen dat de PlayStation Plus games van mei 2022 gelekt waren. De bron die het gerucht had gedeeld is ondertussen geen onbekende meer, Franse website Dealabs slaat wederom de nagel op de kop.

Billbil-kun is volgens mij de familie van Nostradamus, want deze persoon heeft het telkens bij het rechte eind. Wederom is het gerucht van de PlayStation Plus games correct. Eigenlijk weten we dus al sinds gisteren welke games we vanaf volgende week dinsdag kunnen downloaden via PlayStation Plus.

FIFA 22 (PS4/PS5) is toch een enorme verrassing, want dit is de allereerste keer dat er een FIFA game via PlayStation Plus wordt aangeboden. Curse of the Dead Gods (PS4) en Tribes of Midgard (PS4/PS5) zijn de andere games.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.