Worden dit de Playstation Plus games van mei?

PlayStation Plus 2022 New

De gratis PlayStation Plus games van mei 2022 zijn vroegtijdig onthuld door een betrouwbare leaker. Dealabs-gebruiker billbil-kun, die sinds september 2021 bijna elke maand nauwkeurig de PS Plus line-ups lekt, heeft onthuld wat volgens hem de nieuwe titels zijn die in mei naar de service komen.

Tot de nieuwe games behoort naar verluidt FIFA 22, het zou de eerste keer zijn dat een FIFA-game wordt weggegeven als onderdeel van PlayStation Plus.

Volgens billbil-kun, zullen volgende drie games beschikbaar van 3 mei tot 7 juni zijn:

  • FIFA 22 (PS5 / PS4)
  • Curse of the Dead Gods (PS4)
  • Tribes of Midgard (PS5 / PS4)

De PlayStation Plus games van mei zijn nog niet officieel bevestigd. De PlayStation Plus games van april zijn nog tot 2 mei te claimen. Het gaat om Hood: Outlaws & Legends, Slay the Spire en Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.