Dwayne ‘The Rock’ Johnson gaat It Takes Two film produceren

It Takes Two

Sinds zijn optreden in het toenmalige WWF en later WWE, ben ik een enorme fan geworden van Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Wanneer hij zijn skills in de ring liet zien, was het kot te klein, maar waar hij vooral in uitblonk waren zijn skills aan de microfoon. Als acteur doet hij het ook maar weer, en is één van de best betaalde acteurs in Hollywood. Nu gaat hij een nieuwe rol vervullen als producer, namelijk voor de verfilming van de fantastische game It Takes Two.

Het is niet alleen Dwayne ‘The Rock’ Johnson die de film gaat produceren, want volgens Variety zal hij samenwerken met de broers Dany Garcia en Hiram Garcia. Het productiehuis Seven Bucks Productions, waar Johnson en Garcia de oprichters van zijn, zullen de It Takes Two film produceren voor Amazon Studios en dj2 Entertainment.

Het script zal dan weer geschreven worden door Pat Casey en Josh Miller, die verantwoordelijk zijn voor het verhaal van de Sonic the Hedgehog films. Ze zullen niet alleen het verhaal schrijven, maar ook dienst doen als uitvoerende producenten. Bij een verfilming van een game is het meestal met enorme schrik afwachten, maar gelukkig wordt de gamestudio, Hazelight, die uitstekend werk afleverde met It Takes Two bij dit project betrokken.

Volgens dezelfde bron Variety, zou Dwayne ‘The Rock’ Johnson niet alleen mee produceren, maar zou hij ook een rol in de film vertolken. Dit is echter nog niet officieel bevestigt.

De film zou het verhaal van de game volgen, waarin May en Cody in een scheiding liggen. Dochter Rose heeft twee poppen gemaakt, die op haar ouders lijken. Door een magische gebeurtenis worden de ouders getransporteerd naar deze poppen, en moeten ze een manier vinden om terug te keren naar hun eigen lichamen.

In onderstaand filmpje zie je een fragment van Dwayne ‘The Rock’ Johnson, waar hij zijn skills aan de microfoon loslaat. Wie fan is van WWE zal ongetwijfeld weten waar hij het over heeft.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.