Love, Death + Robots Volume 3 teaser

Of je nu fan bent van games, CGI-filmpjes, animatiereeksen of scifi, het geniale Love, Death + Robots op Netflix heeft het allemaal. Het goede nieuws is dat er een derde reeks zit aan te komen op Netflix.

En van dit derde deel dat als Volume 3 door het leven gaat, en start op 20 mei op Netflix, hebben we nu de eerste bewegende beelden.

Angstaanjagende wezens, ondeugende verrassingen en duistere komedie komen samen in deze NSFW bloemlezing van geanimeerde verhalen gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)