Nieuwe trailer voor Disney en Pixar’s Lightyear

To Infinity and Beyond!” Voila! Als Buzz Lightyear dat mag zeggen, dan mag ik dat ook. Alle gekheid op een stokje, Disney en Pixar serveren ons een gloednieuwe trailer voor Lightyear. En die wil je niet missen.

De nieuwe trailer onthult nieuwe details over deze aankomende sci-fi actieprent. Lightyear’ vertelt hét verhaal van Buzz Lightyear.

Het verhaal volgt de legendarische Space Ranger nadat hij is achtergelaten op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde, samen met zijn commandant en hun bemanning. Buzz probeert een weg terug te vinden door ruimte en tijd. Hij wordt vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robot metgezel Sox.

Wat de zaak bemoeilijkt en de missie bedreigt is de komst van Zurg, een imposante verschijning met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)