Splatoon 3 toont zich opnieuw aan de hand van nieuwe screenshots

Splatoon 3

Dat Nintendo heel wat geweldige exclusieve titels in hun portfolio hebben steken, is al langer dan vandaag bekend. De populairste figuren in deze titels zijn natuurlijk Mario, Donkey Kong en Zelda, maar sinds de Nintendo Wii U mochten we met veel plezier kennismaken met de verf schietende figuren van Splatoon. Het leek er op alsof de verf was leeggeschoten, maar gelukkig zijn er nu nieuwe screenshots opgedoken van Splatoon 3.

Sinds de ontwikkeling van Splatoon 3, springen ze zuinig om met hun verf (info). In februari kregen we te horen dat er een nieuwe co-op mode aanwezig zou zijn, de Salmon Run. Via de officiële Japanse website van de game konden we gelukkig enkele nieuwigheden ontdekken.

Er zijn heel wat nieuwe screenshots op de website geplaatst. We zien verschillende maps, bazen en omgevingen, waardoor we toch een idee beginnen krijgen wat hun plan is met dit derde deel van Splatoon.

Ik hoop dat Splatoon 3 nog steeds uitkomt deze aankomende zomer, want de twee voorgaande delen vond ik enorm plezant om te spelen. Helaas is er nog steeds niks officieel bevestigd rond een specifieke releasedatum.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.