Nacon kondigt third-person actie-avonturenspel Hell is Us aan

Nacon kondigtt Hell is Us aan, een nieuw en ambitieus project van Rogue Factor. De creative director van het project is Jonathan Jacques-Belletête, die bekend werd met zijn werk aan Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided en Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Hell is Us is een third-person actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een semi-open wereld, waarin een hoofdpersoon probeert zijn verleden te doorgronden in een land dat door een burgeroorlog wordt geteisterd.

Achter de bijna totale zelfvoorziening van het land schuilt een duister geheim… heeft het misschien iets te maken met de zogenaamde “Calamity”, recente verschijningen van bovennatuurlijke wezens die lijken op oude grafstenen en monumenten?

Uitgerust met wapens die speciaal zijn gesmeed om deze monsters te bestrijden, moet de hoofdrolspeler zijn uitrusting zo slim mogelijk gebruiken om in het avontuur te vorderen.

Hell is Us wordt ontwikkeld in Unreal Engine 5 en verschijnt in 2023 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)