Warframes Angels of the Zariman expansion update komt 27 april

Warframe

Net zoals Epic Games dat met Fortnite doet, doet Digital Extremes hetzelfde met Warframe. En dat is voortdurend nieuwe content pompen om de game levendig en fris te houden. Iets wat ook eind deze maand weer het geval is.

De indie-studio laat namelijk weten dat Warframes Angels of the Zariman expansion update op 27 april beschikbaar is.

De nieuwe update is het vervolg op de eerder verschenen uitbreiding The New War. En om aan de nieuwe expansion te kunnen beginnen, moet je wel de eerste hebben uitgespeeld. Net zoals bij vorige uitbreidingen kan je ook nu weer rekenen op een gloednieuwe zoektocht, een nieuwe Warframe, nieuwe missietypen en meer.

De drie nieuwe missietypes voor Warframe-spelers geven hen ook toegang tot de nieuwe Chrystalith social hub. Zo krijg je een eigen appartement dat je zelf kan inrichten. Zodra dat is gebeurd, kun je direct vanuit de hub in de drie nieuwe missietypen aan de slag; Void Flood, Void Cascade en Void Armageddon.

Het Angels of the Zariman-hoofdstuk zal ook een aantal nieuwe aanpassingsmogelijkheden introduceren in de vorm van Voidshell Skins. Bij de lancering zullen er verschillende collecties van deze skins zijn, waaronder die rond Saryn, Volt en Rhino.

Genoeg content dus om je weer voor even zoet te houden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)