“Er is wel degelijk nieuwe content onderweg voor Cyberpunk 2077”

Cyberpunk 2077

Nu de next-gen updates voor Cyberpunk 2077 beschikbaar zijn, kan iedereen die dat wil, optimaal genieten van de game. Maar toch wringt het schoentje nog bij sommige fans. Hoe zit dat namelijk met die nieuwe content die beloofd werd?

Wel het ziet er naar uit dat die content alsnog onderweg is. Wanneer we deze exact mogen verwachten, dat is nog even koffiedik kijken, maar we zijn er mee bezig zegt de studio.

Dat is toch wat de game’s quest director Pawel Sasko laat weten.

We werken aan dingen voor jullie. Zoals, ik ben letterlijk dagelijks quests aan het reviewen, met mensen aan het praten over dingen, dus het gebeurt,” zei Sasko tijdens een recente livestream. “Ik kan jullie niets vertellen over onze toekomstplannen, maar ik kan jullie verzekeren dat we werken aan uitbreidingen – we werken aan dingen voor jullie.

Er verscheen in het verleden reeds wat gratis content middels updates, maar het is nog steeds wachten op de grote DLC’s die beloofd werden. Maar we hoeven ons dus geen zorgen te maken…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)