Nieuwe trailer van Splatoon 3 toont ons de co-op mode

Splatoon 3

Zelf ben ik nooit gebeten door het Splatoon-virus, maar de game is met recht en rede ontzettend populair. Zeker in Azië.

In een nieuwe trailer toont Nintendo de Salmon Run, een een nieuwe co-op mode die aanwezig zal zijn in Splatoon 3. Aan het einde van de trailer was er ook een gigantische Salmoniet te zien, eentje die blijkbaar nog nooit eerder is waargenomen. Zullen de Inklings en Octolings zegevieren? 

Splatoon 3 verschijnt deze zomer voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.