LEGO kondigt prachtige Horizon Forbidden West-set aan met Tallneck

LEGO Horizon Forbidden West Tallneck Aloy

Als LEGO-liefhebber ging mijn hart wat sneller slaan toen dit nieuws binnen liep. Want het Deense bedrijf heeft zopas een splinternieuwe set aangekondigd die gebaseerd is op de PlayStation-topper Horizon Forbidden West.

De prachtige set bestaat in de eerste plaats uit een 34cm hoge Tallneck, een van de meest iconische machines uit de game. Maar dat is gelukkig niet alles, want er zit ook een minifig bij van Aloy én een Watcher waarvan je de kleur van ogen kan aanpassen.

De Tallneck-set bestaat uit 1222 LEGO-blokjes, is vanaf 1 mei 2022 beschikbaar en kost €79,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.