Advertentie verklapt Cyberpunk 2077-demo voor PS5 en Xbox Series X|S

Cyberpunk 2077

Straks om 16u00 zendt ontwikkelaar CD Projekt Red een livestream uit over Cyberpunk 2077. Hoewel er niets gezegd werd over de aankondiging, lijkt het er zéér sterk op dat de next-gen, of moeten we ondertussen current-gen, versies van de game worden aangekondigd.

Een nieuw element dat in die richting wijst, is een Spaanse advertentie die is opgedoken op Reddit. De advertentie maakt melding van een gratis demo voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

free cyberpunk 2077 ps5 xbox series x demo

Op de advertentie staat letterlijk “Gratis Trial Versie”, dus het zou dus wel eens kunnen dat je x-aantal uur de tijd gaat hebben om de game te ontdekken. Iets wat Electronic Arts al doet met recente games in het EA Play-abonnement.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Advertentie verklapt Cyberpunk 2077-demo voor PS5 en Xbox Series X|S'

Reacties zijn gesloten.