FromSoftware onthult twee nieuwe Elden Ring classes

Nog een dikke week aftellen en we kunnen eindelijk aan de slag met Elden Ring. Dit nieuwste pronkstuk van FromSoftware is een van de meest geanticipeerde games van 2022 en dat terwijl dit jaar nog maar een dikke maand jong is.

Ondertussen weten we al een hele boterham over dit nieuwste pareltje. Maar met het oog op de release, eind volgende week, doet FromSoftware daar graag nog een schepje bovenop; met name door de onthulling van twee gloednieuwe classes die bespeelbaar zullen zijn in Elden Ring.

Zoals te lezen op onderstaand Twitterbericht zullen de Bandit- en Astrologer-classes worden toegevoegd aan de game. De Bandit-class belooft uit te blinken in ranged combat met (kruis)bogen, terwijl de Astrologer-class hoogstwaarschijnlijk zal excelleren in sorcery.

Benieuwd naar welk nieuws FromSoftware nog meer zal vrijgeven in aanloop naar de langverwachte release van Elden Ring? Houd dan zeker onze facebookpagina en website in het oog!

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.