Geoff Keighley: “Dit jaar krijgen we nog meer grote overnames in de gameswereld.”

Nintendo Xbox PlayStation

Als we journalist/analyst/presentator en organisator van The Game Awards mogen geloven, zouden we dit jaar nog wel eens een paar keer van onze stoel kunnen vallen wanneer er een grote overname in de gameswereld wordt aangekondigd.

De man in kwestie, Geoff Keighley, doet deze boute uitspraak op Twitter. In het bericht geeft hij aan dat er nog enkele grote videogame deals in het laatste stadium van onderhandelingen zitten. Het wordt volgens hem dan ook een ontzettend interessant jaar.

Dat kan tellen qua bewering en ik neig wel om hem te geloven. Hij is een gevestigde waarde in de gamesindustrie en heeft heel wat goede contacten met zowat alle ontwikkelaars.

Als je dus dacht dat het na de overnames van Bungie door Sony, Activision Blizzard en Bethesda door Microsoft en Codemasters door Electronic Arts wat rustiger zou worden, heb je het goed mis.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Geoff Keighley: “Dit jaar krijgen we nog meer grote overnames in de gameswereld.”'

  1. Zeer benieuwd of MS nog iets zal laten horen voor de ActBlizz deal rond is. Ik vermoed dat er nog zijn maar die eventjes stil gehouden worden. Zolang de overnames maar niet van Tencent, Facebook/Meta, Amazon, Google, … enz zijn. Sony heeft nu precies ook wel door dat het weinig zin heeft om timed exclusives te “huren” ipv te kopen. Ik zie een deal met Square Enix wel waarheid worden.

Reacties zijn gesloten.