Officiële launch trailer voor Life is Strange Remastered Collection

Life Is Strange: Remastered Collection

De geremasterde versies van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm zijn nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Steam en Google Stadia laat Square Enix ons weten.

Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm draaien om de bijzondere relatie tussen de vrienden Max en Chloe. In de stad Arcadia Bay, Oregon, kunnen spelers Max’ bovennatuurlijke rewind-vaardigheid en Chloe’s gevatte attitude gebruiken om twee verbluffende mysteries te ontrafelen en een nieuwe draai aan de omstandigheden te geven.

De Life is Strange Remastered Collection biedt: 

  • Bijgewerkte personage-modellen en verbeterde weergave omgevingen
  • Verbeterde motion-captured lip-sync en gezichtsanimaties
  • Gloednieuwe engine en verbeterde belichting
  • Updates voor sommige puzzels in de game
  • Life is Strange: Before the Storm Remastered bevat eerder uitgebrachte deluxe-content  (bonus-outfits en de ‘Farewell’-bonus-episode)
  • Alle gelicenseerde muziektracks & soundtracks van de originele games

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)