WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | Guardians of The Galaxy, Life is Strange & WRC 10

Keuzestress! Want vandaag maak je kans op de digitale versie van deze drie fantastische games: het heerlijke singleplayer avontuur van Marvel’s Guardians of The Galaxy, het rallygeweld van WRC 10 en het meeslepende verhaal van Life is Strange: True Colors.

Deze wedstrijd loopt tot en met 09/02/2022.

Check zeker ook al onze andere wedstrijd op de handige overzichtspagina!

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.