Sony slaat MLB The Show 22 nu ook richting Nintendo Switch

MLB The Show 22

Fans van het betere baseballwerk hebben weer iets om naar uit te kijken. Ontwikkelaar San Diego Studio heeft namelijk MLB The Show 22 aangekondigd. Voor het tweede jaar op rij breiden ze het bereik van de franchise uit.

Vorig jaar bracht San Diego Studio, onderdeel van de PlayStation Studios, de populaire baseballgame voor het eerst naar Xbox-consoles. De game verscheen zelfs bij launch op Xbox Game Pass! De editie van dit jaar doet daar nu nog een versie bij: voor Nintendo Switch. Hopelijk is volgend jaar de PC-versie aan de beurt.

Het mooie is dat de multiplayer crossplay zal ondersteunen voor al deze platformen én dat ook je progressie meegenomen kan worden als je van console wisselt.  Op de cover prijkt Shohei Ohtani van de LA Angels.

MLB The Show 22 is vanaf 5 april te koop voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Sony slaat MLB The Show 22 nu ook richting Nintendo Switch'

  1. Eigenaar MLB zal gezien hebben dat er met de Game Pass release heel wat meer te verdienen viel …Geen idee echter of er Nintendo liefhebbers zitten te wachten op deze titel.

Reacties zijn gesloten.