fbpx

Baseballgame MLB The Show 21 komt dit jaar voor het eerst naar Xbox-consoles

Wat is daar nu speciaal aan, hoor ik je denken. Maar het feit dat een game uit de MLB The Show-reeks naar Xbox-consoles komt, is écht wel groot nieuws.

Want de game verscheen in het verleden enkel en alleen op PlayStation-consoles. Dit had één simpele reden: de game werd ontwikkeld door een Sony-studio: Sony San Diego. De MLB-games waren in onze contreien nooit de meest populaire games, FIFA iemand!? Maar in de US of A kan de reeks op een hele resem fans rekenen.

Daarom is het mooi dat Sony een breder publiek gaat opzoeken door de game uit te brengen op Xbox-consoles. Het is op hetzelfde moment wél bizar dat de game niet naar de PC komt. Toch wel noemenswaardig omdat het porten van Xbox naar PC een fluitje van een cent lijkt te zijn. Hoe dan ook is het al een mooi vooruitzicht voor de eigenaars van een Xbox One en Xbox Series X|S.

MLB The Show 21 verschijnt op 20 april naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: