fbpx

Loopt het verhaal van Doctor Who ten einde!?

De sci-fi-reeks die op de Britse zender BBC te bekijken is, loopt al sinds 1963. Hierdoor zou de reeks over 2 jaar zijn 60e verjaardag kunnen vieren. Of trekt de BBC er sneller de stekker uit?

Dat is toch hetgeen het doorgaans goed ingelichte YouTube-kanaal Nerdrotic in zijn laatste video weet te vertellen. De BBC zou volgens hem serieus overwegen om de serie in de kast te zetten.

De reden hiervoor is dat de kijkcijfers de laatste jaren aan een serieuze terugval bezig zijn. Het aan boord brengen van de 13e Doctor Jodie Whittaker heeft ook geen zoden aan de dijk kunnen brengen.

Er liggen verschillende opties op tafel. Ofwel stopt de serie vrijwel onmiddellijk. Ofwel breidt men er nog enkele seizoen aan het vorige seizoen, met een nieuwe Doctor, om zo de 60e verjaardag toch met enige stijl te kunnen vieren.

Hoe dan ook zijn het bange tijden voor de Whovians…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

4 gedachten over “Loopt het verhaal van Doctor Who ten einde!?

 1. Deze serie is totaal aan mij voorbijgegaan. Als kind wel eens iets van gezien, maar maakte blijkbaar geen indruk. The Avengers (niet de superhelden, wel de spionnen), Buck Rogers, Battlestar Galactica, Star Trek, die reeksen lieten een verpletterende indruk achter.

 2. Ik heb dat ook nooit gevolgd eigenlijk. Battlestar Galactica en Buck Rogers dat waren pas tijden haha. Ik herinner me zelfs nog de man van 5 miljoen met Lee Majors lol

 3. Gat in jullie cultuur…gigantisch gat van 700 tal afleveringen ondertussen al. (zo heb je wat te doen in deze tijden)
  Zeker de Classic afleveringen (1963 tot 1989) zijn de moeite waard. Wel niet verschieten als er in de eerste seizoenen geen kleur te zien is.
  De impact die Doctor Who Classic gemaakt heeft van toen tot nu is enorm.
  Doctor Who stemt zelfs al uit van de tijd voor de originele Star Trek.
  Ik heb nu zelf ongeveer alle afleveringen gezien van Doctor Who Classic en het is zeker de moeite waard om te zien waar veel huidige tv series, films, games,…hun ideeën op gebaseerd zijn.

Reacties zijn gesloten.

%d