Nieuwe beelden gelekt van de character creator van Elden Ring

Elden Ring

Voor wie zijn talent als stylist niet meer onder stoelen of banken kan steken hebben we goed nieuws. Recentelijk zijn er nieuwe beelden gelekt van de character creator opties van Elden Ring.

Wie anders dan YouTuber ER-SA, die ervoor zorgt dat we wederom nieuwe beelden van Elden Ring voorgeschoteld krijgen. Deze keer geen beelden van een nog nooit eerder vertoonde vijand. We krijgen gewoonweg de kans om onze eigenste Jani Kazaltzis in ons los te laten.

Natuurlijk is dit voor Souls-fanaten geen onbekend terrein, want in bijna elke FromSoftware titel moet je vooraleer je aan het avontuur begint een personage aanmaken met de nodige attributen.

In onderstaand filmpje zien we dat er verschillende lichaamstypes en verschillende haarstijlen en gezichtsopties worden getoond. Verschillende kleuren voor de huid en haar zijn natuurlijk ook weer van de partij. Er zijn bepaalde opties die nog niet beschikbaar zijn, maar het filmpje dient om je als speler toch al een idee te geven wat de mogelijkheden zijn, hoe je je held er kan laten uitzien.

Elden Ring is vanaf 25 februari beschikbaar en zal speelbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.