Nieuwe beelden van Elden Ring laten nog nooit eerder vertoonde vijand zien

Elden Ring

Wie zijn tanden heeft stukgebeten in de Closed Network Test van Elden Ring zal ongetwijfeld een kort bezoek hebben gebracht aan Stormveil Castle. Het grootste gedeelte van deze zone was afgesloten, maar nu zijn er beelden opgedoken waarin een nieuwe vijand wordt getoond die duidelijk niet met zich laat sollen.

De souls-liefhebbers kijken ongetwijfeld enorm uit naar 25 februari 2022, want dan komt eindelijk de nieuwe game van FromSoftware uit. De Closed Network Test van Elden Ring was een enorm succes en heel wat gamers hebben al kunnen proeven wat hun te wachten staat in deze nieuwe open wereld game.

Wie tot aan Stormveil Castle is geraakt zal opgemerkt hebben dat er in het kasteel een ladder was die je geen toegang verleende tot het verdere verloop van de game. Toch is YouTuber ER-SA erin geslaagd om verder te geraken en dat heeft hij dan ook vastgelegd op zijn kanaal.

Wie de verrassing voor zichzelf wil houden kan nu beter stoppen met het artikel verder te lezen of toch op zijn minst onderstaande video te skippen. In het filmpje zien we een ongelooflijke sterke vijand die ons doet terug denken aan de Black Knights van Dark Souls. Als je denkt dat hij zich enkel focust op normale aanvallen dan kom je gegarandeerd bedrogen uit.

Zijn speciale aanvallen doen ons prompt in de broek kakken, want als je het filmpje bekijkt zal je zien dat je reactievermogen op punt moet staan om deze spectaculaire aanvallen te ontwijken. We hebben ongeveer nog 1,5 maand om ons voor te bereiden op iets bijzonders, want zeg nu zelf dat Elden Ring toch wel de natte droom is voor elke liefhebber van dit genre.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.