Doe mee met de Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

Mario Kart 8 Deluxe

Vind je van jezelf dat je best aardig overweg kan met Mario Kart 8 Deluxe, en wil je dat aan de wereld tonen? Dat kan! Heb je zin om ook schitterende prijzen te winnen? Dan kan dat ook! Hieronder vertellen we je hoe!

Op 15 januari tussen 19u00 en 20u00 kan je meedoen met de Winter Cup van Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Dit is de laatste cup van het Circuit, dus het moment bij uitstek om nog eens hard te knallen en de concurrentie naar de patatten te schieten.

Iedereen met een Nintendo Switch, een Nintendo Switch Online-lidmaatschap en Mario Kart 8 Deluxe kan meedoen met de toernooicode 2148-0593-1563.

De hoofdprijs is deze keer een Hot Wheels Mario Kart Mario Circuit-set, maar met de actie op Twitter kan je nog een leuke Red Shell-lamp winnen.

Meer informatie over dit alles op de officiële wedstrijdpagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)