fbpx

Zondag, Poll-dag | Het populairste gamingplatform

Zondag is de dag waarop we zonder verpinken languit in de zetel mogen hangen om lekker niks te doen. Een filmpje hier, een game daar of hersenloos op je smartphone scrollen. Het mag allemaal!

Maar nu je hier toch al scrollend aangekomen bent, willen we bij Pragalicious zondag omdopen tot Poll-dag. Ofwel de dag waarop jij je mening mag geven over een interessante stelling. Wij keuvelen graag in onze tweewekelijkse podcast over vanalles en nog wat, maar wij zijn ook benieuwd naar jullie mening over games en entertainment. En uiteraard alles wat daar ook maar in de buurt van komt.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Zondag, Poll-dag | Het populairste gamingplatform'

Reacties zijn gesloten.

%d