Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction geeft meer bloot van zijn verhaal in nieuwe trailer

Rainbow Six Extraction Takedown

Januari is van oudsher vrij dun bezaaid wat betreft releases. Toch staan er eind deze maand drie topgames op ons te wachten. Eentje daarvan is deze Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction.

In een nieuwe trailer van deze co-op shooter uit de stal van Ubisoft komen we spelers meer te weten over het overkoepelende verhaal. Dr. Elena “Mira” Alvarez, directeur van REACT R&D, leidt een team dat kritieke informatie verzamelt over de dreiging van de buitenaardse Archaeans.

Meer over het verhaal ontdek je in deze coole trailer:

Elk wezen heeft zijn eigen mogelijkheden en mutaties. Het zal zaak zijn om de verschillende buitenaardse wezen te leren kennen (liefst niet van te dicht bij) en op basis van de zwaktes ervan je aanvalspatronen aan te passen. Dat is de enige manier om te overleven.

Verder bevestigd Ubisoft nogmaals dat Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction én Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op 20 januari naar de Xbox | PC Game Pass komen! Gamers die zowel Rainbow Six Siege als Rainbow Six Extraction spelen, ontgrendelen de epische uitrusting van de United Front Bundel.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.