Nieuwe kleuren DualSense controllers zijn vanaf deze vrijdag beschikbaar

DualSense

Vorige maand kondigde Sony PlayStation aan dat er een aantal nieuwe kleuren voor de DualSense controllers op komst waren. Nu vrijdag is het zover en kan men deze controllers met een nieuw likje verf in huis halen.

Galactic Purple, Nova Pink en Starlight Blue zijn de nieuwe kleuren waarmee de DualSense controller door het leven zal gaan. Via PlayStation Direct, Sony’s eigen webshop is duidelijk geworden dat deze drie nieuwe kleuren vanaf vrijdag 14 januari beschikbaar zullen zijn.

Net als de voorgaande kleuren Cosmic Red en Midnight Black zullen de nieuwe kleuren aangeboden worden aan een prijs van € 74,99. Het assortiment van de DualSense controller is ondertussen opgekrikt naar zes verschillende kleuren.

Wanneer de cover plates verschijnen voor de PlayStation 5, dat is helaas nog niet bekendgemaakt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.