Netflix werkt aan een Scott Pilgrim animatiereeks

Zelf ben ik niet echt een fan van Scott Pilgrim maar voor de fans van dit personage heb ik goed nieuws.

Netflix werkt namelijk aan een Scott Pilgrim animatiereeks en dit in samenwerking met bedenker Bryan Lee O’Malley die zowel het script als de productie voor zijn rekening neemt.

Een paar jaar geleden, 2010, bracht ook Ubisoft een game uit rond het personage, genaamd Scott Pilgrim vs. The World: The Game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)