PS5-console en DualSense controllers krijgen volgende maand nieuwe kleurtjes

Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple dat zijn de nieuwe kleurtjes die je volgende maand mag verwachten voor zowel de PS-consoles als voor de PS5’s DualSense controllers.

Naast de reeds eerder uitgebrachte kleuren Cosmic Red en Midnight Black DualSense draadloze controller, zullen de nieuwste, op het sterrenstelsel geïnspireerde kleuren vanaf januari 2022 wereldwijd gelanceerd worden bij deelnemende retailers.

Daarnaast mogen we ook rekenen op nieuwe covers voor de PS5-console die passen bij alle op het sterrenstelsel geïnspireerde kleuren van de DualSense draadloze controller in Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue, en Galactic Purple.

Deze nieuwe consolecovers zijn eenvoudig in gebruik. Verwijder gewoon je originele witte PS5-consolecovers en klik je nieuwe covers op hun plaats. De PS5-consolecovers zijn verkrijgbaar voor zowel de PS5 met Ultra HD Blu-ray disc drive als de PS5 Digital Edition en worden apart van de PS5 console en DualSense controller verkocht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)