Nintendo deelt nieuwe lading screenshots van Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends Arceus

Eind deze maand verschijnt Pokémon Legends: Arceus op de Nintendo Switch. Om de tijd tussen nu en dan wat op te vullen, heeft Nintendo een nieuwe lading screenshots gedeeld op zijn Japanse website.

De screenshots geven trainers een blik op de omgevingen van het spel, enkele Pokémon die je kunt verwachten tegen te komen en de gevechtsmechanieken. Je kan ook de verschillende manieren van transport zien – door de lucht, over land en over zee.

Pokemon Legends: Arceus komt op 28 januari uit voor de Nintendo Switch en brengt hopelijk langverwachte frisse nieuwe ideeën naar de franchise.

Bekijk de nieuwe beelden allemaal in de galerij hieronder.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.