Serious Sam: Siberian Mayhem officieel aangekondigd

Serious Sam Siberian Mayhem

Na de weinig verhullende teaser eerder deze week, heeft uitgever Devolver Digital vandaag Serious Sam: Siberian Mayhem officieel aangekondigd. De game wordt opnieuw ontwikkeld door Croteam, in samenwerking met Timelock Studio.

In Siberian Mayhem trekken we, logischerwijs, naar het barkoude Russische Siberië waar we de opdracht krijgen om General Brand een halt toe te roepen. Het spreekt voor zich dat er opnieuw een grote dosis kogels zullen afvuren uit de meest waanzinnige wapens tijdens onze queeste.

Het gaat hier om een standalone uitbreiding op Serious Sam 4 uit 2020. Dit wil zeggen dat je de originele game niet nodig zal hebben om Siberian Mayhem te kunnen spelen.

Al raden we je wel aan Serious Sam 4 in huis te halen, al was het maar omdat de game momenteel tegen een spotprijs (€15,99) op Steam te vinden is. Bovendien vind je er ook een voordelige bundel met deze uitbreiding.

Serious Sam: Siberian Mayhem is al op 25 januari verkrijgbaar via Steam voor €19,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.