Devolver Digital zou nog deze maand een nieuwe Serious Sam game releasen

Sinds de release van Serious Sam: The First Encounter in 2001 wist de reeks een trouwe fanbase te ontwikkelen. En het ziet er naar uit dat we deze maand nog een nieuwe telg mogen verwachten in de serie.

Devolver Digital heeft namelijk een gloednieuwe Serious Sam game geteased. Volgens de uitgever zal deze nieuwe Serious Sam game volgende week officieel aangekondigd worden, en later deze maand uitkomen.

Van een vluggertje gesproken dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)