Ook dit jaar zal de E3-beurs online-only zijn

Waar is de tijd dat we met een hele delegatie afreisden naar Los Angeles om er vanaf de eerste rij de hoogmis voor games bij te wonen? Persevents, persconferenties, demo’s, de beurs afdweilen, feestjes, en zo kan ik nog even doorgaan. Ook dit jaar zal het weer niks worden…

Voor het zoveelste jaar op rij beslist die verdomde corona er anders over, en moeten we alles weer vanuit onze zetel volgen. Niet dat daar iets mis mee is natuurlijk want de E3 blijft toch altijd iets speciaals.

Maar ook dit jaar zal het weer een digitale, online only gebeurtenis worden zo blijkt. Dat liet de organisatie achter de beurs, namelijk ESA, vandaag weten.

Vanwege de aanhoudende gezondheidsrisico’s rondom COVID-19 en de mogelijke impact op de veiligheid van exposanten en aanwezigen, zal de E3 in 2022 niet in eigen persoon worden gehouden,” vertelde de Entertainment Software Association. “We zijn niettemin enthousiast over de toekomst van de E3 en kijken ernaar uit om binnenkort meer details bekend te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)