Pokémon Legends Arceus-video toont wat je van de game mag verwachten

Pokémon Legends Arceus

Pokémon-fans kijken reikhalzend uit naar de release van Pokémon Legends Arceus. Want als we de verhalen mogen geloven, dan zou deze game wel eens een bommetje kunnen (en vooral moeten) worden.

Maar wat mogen we nu exact van deze game verwachten? Dat krijgen we te zien in een 6 minuten durende gloednieuwe overzichtsvideo.

De trailer gunt ons een blik op exploratie in de open spelwereld, Pokémon vangen, vechten en Pokédex-vullen. Volgens sommigen heeft de game ook een zeer hoog Zelda: Breath of the Wild-gehalte.

Of dat zo is, dat zie je in onderstaande video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)