Nieuwe Dying Light 2 Stay Human-trailer toont de skill trees

dying-light-2-stay-human-trailer

Dying Light 2 Stay Human laat niet zo lang meer op zich wachten. En dus zijn we best benieuwd hoe het skill tree-systeem er uitziet. Toeval of niet, in een nieuwe video die Techland vrijgaf staat dit systeem centraal.

Ook nu weer krijg je uitgebreide mogelijkheden om je personage te pimpen naar je speelstijl qua combat en/of parkours.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)