Speel Battlefield 2042 dit weekend gratis via Xbox Live Gold

Battlefield 2042

Heb jij een Xbox en twijfel je er nog aan om Battlefield 2042 te kopen? Dan is er goed nieuws voor jou.

Battlefield 2042 komt vaker dan ons lief is op een negatieve manier op de voorgrond. Gisteren lazen we nog dat Battlefield 2042-spelers massaal terugkeren naar Battlefield V en dat ontwikkelaar DICE fan favorites Rush-modus uit Battlefield 2042 heeft gehaald. Redenen genoeg dus om te twijfelen om deze shooter in huis te halen. Zit jij tussen die twijfelaars en beschik je over Xbox Live Gold? Dan is er goed nieuws. Samen met The Sinking City en Star Renegades kan je dit weekend Battlefield 2042 volledig gratis uitproberen via de Free Play Days van Xbox.

Met Free Play Days, beschikbaar voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate leden, kunnen abonnees de volledige versie van de geselecteerde games uitproberen zonder extra kosten.

Ben je hierna nog niet overtuigd om het spel aan te schaffen? Lees dan zeker eens de review van RoMa na.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.