Neem het op tegen de goden in de gratis game Gods Will Fall

De feestdagen zijn voorbij en dan zou je toch verwachten dat alle geschenken zijn uitgepakt. Epic Games Store denkt daar blijkbaar anders over, want na hun gekke actie waar je dagelijks een gratis game kon scoren, staat er nu weer eentje klaar om gratis te downloaden. Het is alsof de goden zich ermee moeien.

De mensen zijn het grondig beu dat ze steeds naar de pijpen moeten dansen van de goden. Er vormt zich een opstand onder de bevolking en ze besluiten het op te nemen tegen deze dictatoren. Met ongeveer duizend mensen gaan ze de strijd aan, maar deze strijd is tevergeefs. Acht mensen hebben het overleefd en deze zijn uiteindelijk de enigste redding nog voor de mensheid. Zal het hun lukken om de goden eindelijk op knieën te krijgen?

Je krijgt de controle over deze acht mensen om ervoor te zorgen dat de goden een toontje lager gaan zingen. Je moet in principe telkens een dungeon doorkruisen met één van je acht mensen. Op het einde van elke dungeon moet je het opnemen tegen één van de goden. Sterf je onderweg in de dungeon, dan moet je opnieuw beginnen met een andere held. Lukt het je om een god af te maken, dan krijg je je gesneuvelde protagonisten terug.

Wie houdt van een uitdagende indiegame zit met Gods Will Fall goed, dat de game gratis wordt aangeboden via de Epic Games Store is ook een belangrijke factor. Onze Lazlo was vorig jaar moedig genoeg om het zelf op te nemen tegen de goden. Ben je benieuwd naar zijn avontuur in Gods Will Fall? Lees dan zeker zijn review.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.