DICE verwijdert fan-favoriete Rush-modus uit Battlefield 2042

Daar waar de mensen van 343 Industries de feedback van de community ter harte nemen en aanpassingen doen waar nodig, doet DICE net het tegenovergestelde. En dat maakt de community razend…

Never change a winning formula, lijkt ons meer dan logisch. Maar daar denken ze bij DICE dus anders over…

DICE heeft namelijk de super populaire spelmodus Rush verwijderd uit de speellijst in de portaalmodus van Battlefield 2042. De verwijdering komt ondanks de positieve ontvangst van het speltype en de vraag van de fans om het altijd in de game te houden.

Je zal Rush nog steeds kunnen spelen op aangepaste Portal servers, maar je XP-progressie wordt beperkt in Portal om XP farming lobby’s te voorkomen. Iets waar de game fel mee te maken kreeg tijdens de launch.

Fans zeggen dat de beslissing een zoveelste bewijs is van een breder probleem in de community en dat DICE de feedback van de fans, en de hele community, gewoon aan hun laars lapt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)