Ontdek de diverse facties in nieuwe Horizon Forbidden West-video

Horizon Forbidden West

In februari verschijnt Horizon Forbidden West, de opvolger van Horizon Zero Dawn. Hoog tijd dus om ons een blik te gunnen op de nieuwe facties in de game.

In de nieuwste trailer van Horizon Forbidden West komen we meer te weten over de stammen die Aloy in haar aankomende avontuur zal tegenkomen.

Maak kennis met de Carja-, Oseram-, Utaru- en Tenakth-stammen en bekijk hun gewoonten en meer.

De Oseram keren terug en blijken technologisch geavanceerder te zijn dan de andere stammen. Ook de Carja zijn weer van de partije en bewaken het koninkrijk tegen het Verboden Westen.

De Utaru, een stam die slechts kort vermeld werd in Horizon Zero Dawn, wordt een integraal onderdeel van het verhaal van Forbidden West, waarin Aloy hun thuisland Plainsong verkent.

De Tenakth bestaan uit drie clans die na generaties van bloedvergieten in een broze vrede zijn verenigd om Regalla en haar rebellen te bestrijden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)