Ook Half-Life: Alyx zou onderweg zijn naar PlayStation VR2

Op Half Life 3 hoeven we meer dan waarschijnlijk niet meer te hopen. De game die het dichtste in de buurt komt is de VR pc-game Half-Life: Alyx. En deze zou wel eens onderweg kunnen zijn naar PlayStation VR2.

Eerder deze week gaf Sony meer details prijs over PlayStation VR2 en vernamen we ook dat Guerilla naar buiten komt met een VR-ervaring gebaseerd op hun populaire Horizon-serie.

Wordt Half-Life: Alyx de volgende in het rijtje? Niet ondenkbaar volgens bepaalde insiders. Volgens hen zouden Valve en Sony hierover reeds een akkoord gesloten hebben. Zoals we allemaal weten is het reeds mogelijk om sommige PlayStation-exclusives te spelen op pc via Steam. Niet meer dan normaal zou je dan denken dat het ook in de andere richting moet kunnen.

Volgens Shpeshal_Nick, een betrouwbare leaker en insider zouden Valve en Sony een deal gesloten hebben die het mogelijk maakt om Half-Life: Alyx naar PS VR2 te brengen in de nabije toekomst.

Twitter-gebruiker en YouTuber @BenjiSales stond onlangs stil bij het idee dat Half-Life: Alyx naar de PS VR2 zou komen, door te stellen dat de re-release een “must” is. Dit werd vervolgens opgepikt door industrie insider Nick, die beweert te zijn verteld door een anonieme bron dat Sony en Valve een deal hebben uitgewerkt om dat te doen.

Het zou alleszins geen slechte zet zijn!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)