Guerilla kondigt Horizon Call of the Mountain aan voor PlayStation VR2

Horizon Forbidden West

Tijdens CES 2022 gaf Sony nieuwe details vrij over hun PlayStation VR2, daar kan je in dit artikel alles over lezen. En daar hoort natuurlijk ook een PS VR2 game bij natuurlijk.

En voor die game zorgen Guerilla en Firesprite Games want zij komen met wat zij zelf omschrijven als een gloednieuwe ervaring in de wereld van Horizon voor PS VR2.

Zelf rondlopen in de wereld van Horizon? Hoe cool is dat! En dat is wat we gaan doen in deze nieuwe titel, genaamd Horizon Call of the Mountain.

Deze unieke ervaring werd gemaakt voor PlayStation VR2 en ontworpen met het oog op hardwaretechnologie, innovatie en gameplay. De verbluffende beelden en gloednieuwe PS VR2 Sense-controllers geven een nieuwe betekenis aan het volledig opgaan in de wereld van Horizon.

Maar er is meer! Je zal deze ervaring beleven door de ogen van een nieuw personage. Je zult onderweg ook Aloy, andere bekende gezichten en nieuwe personages ontmoeten.

Klinkt echt wel cool!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)