WINNAARS + RESULTATEN – WEDSTRIJD | Stem nu op je favoriete PlayStation 5-game en win vette prijzen!

De resultaten zijn bekend! Jullie hebben massaal gestemd op je persoonlijke favoriete PS5-game en maakten zo kan om een DualSense of Pulse 3D headset in de wacht te slepen.

We kunnen niet anders zeggen dat jullie op dezelfde lijn zitten als de Pragalicious-crew, want net zoals bij onze eigen Pragalicious Game of The Year-award, kozen jullie ook Ratchet & Clank: Rift Apart als favoriete PlayStation 5-exclusive!

De game van Insomniac Games ging lopen met maar liefst 47,4% van de stemmen! De verdiende tweede is de prachtige Director’s Cut van Ghost of Tsushima. Dit is en blijft de ideale manier om de originele game te (her)ontdekken.

Op de derde plek zien we Returnal met 9,2% van de stemmen. Gevolgd door MLB The Show 21 (3,9%) en Death Stranding: Director’s Cut (2,6%).

Een onschuldige hand lootte de volgende vier winnaars uit. Zij mogen een van de komende dagen hun prijs in de brievenbus verwachten , want de pakketten gaan morgen op de post!

VR uit Zemst
AE uit Roeselare
CM uit Lokeren
MJ uit Burcht

Niet gewonnen? Geen zorgen.
Hou zeker onze website in de gaten, want binnenkort serveren we jullie opnieuw een vette wedstrijd!


Origineel bericht 23/12/21:
Het jaar zit er bijna op, hoog tijd om eens te kijken welke PlayStation 5-game jullie het beste vonden dit jaar. Je moet er wel iets voor doen, en dat is jouw stem laten horen.
Maar waarom zou je dan stemmen op jouw favoriete game?

Wel omdat je er fantastische prijzen mee kan winnen! Inderdaad, dankzij Sony mogen we een aantal DualSense Cosmic Red-controllers wegschenken én een aantal fantastische Pulse 3D headsets in Midnight Black. Reden genoeg dus om als de bliksem onderstaand formulier in te vullen en jouw stem uit te brengen.

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 2 januari 00u00.

In tussentijd kan je misschien eens gaan neuzen in de PlayStation Store want daar staan maar liefst 1200 games in promotie! Check ook zeker even ons nieuwsartikel, waarin je enkele interessante tips kan terugvinden.

Wat een fantastisch eindejaar voor de PlayStation gamers denken wij dan.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.