De Jackass-crew trapt 2022 in gang met nieuwe filmtrailer

Jackass Forever

Wie herinnert er zich nog The Dudesons? De Freaky Frank Show? Jack Ass? En de fratsen van Bam Margera en zijn kornuiten? Voor de fans van al die waanzinnige, en bij momenten debiele maar grappige reeksen en films, hebben we goed nieuws…

De Jackass-crew keer terug in 2022 met een nieuwe film, en daar hoort een nieuwe spektakelrijke trailer bij!

Centraal staan nog steeds  Johnny Knoxville en Steve-O natuurlijk maar zij krijgen er een heleboel nieuwe mafkikkers bij waaronder Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney, Zach Holmes en Eric Manaka.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)