Nieuwe trailer voor rampenfilm Moonfall

Persoonlijk ben ik wel een fan van rampenfilms. Ik denk dan spontaan aan Volcano, Armageddon, Deep Impact, San Andreas, The Day after Tomorrow en zo kan ik er nog tig opnoemen. De volgende in het rijtje zou wel eens deze Moonfall kunnen zijn met onder andere Halle Berry.

Het verhaal gaat als volgt: Een mysterieuze kracht haalt de maan uit haar baan rond de aarde en stuurt deze op een ramkoers met het leven zoals wij het kennen. Met slechts enkele weken voor de inslag en de wereld op de rand van vernietiging.

NASA executive en voormalig astronaut Jo Fowler (Halle Berry) is ervan overtuigd dat ze de sleutel heeft om ons allemaal te redden – maar slechts een astronaut uit haar verleden, Brian Harper (Patrick Wilson) en een samenzweringstheoreticus K.C. Houseman (John Bradley) geloven haar.

Deze onwaarschijnlijke helden zetten een onmogelijke laatste missie in de ruimte op, waarbij ze iedereen die ze liefhebben achterlaten, alleen om erachter te komen dat onze maan niet is wat we denken dat hij is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)