Meer dan acht miljoen exemplaren verkocht van Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

De Director’s Cut van Ghost of Tsushima is de ideale manier om de originele game te (her)ontdekken. Dat was mijn conclusie bij het schrijven van de review voor deze PlayStation 4 en 5 game.

Ik ben niet zo ijdel om te denken dat daarom de game zo goed verkocht werd, integendeel. Maar het is wél zo dat de game van ontwikkelaar Sucker Punch door de PlayStation-community met open armen werd ontvangen. Dat bewijst ook de poll waarin jullie konden stemmen op je favoriete PS5-game. Hierin strandde Ghost of Tsushima op de tweede plek.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er met beide versies van de game meer dan acht miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan. Dat maakte Sony bekent tijdens de voorbije CES-presentatie waar ook nieuwe details van de PSVR2 werden bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.