Old School RuneScape eindigt God Wars Dungeon met epische comeback

Old School RuneScape NEX

Gisteren raakte bekend dat RuneScape na 18 jaar afscheid neemt van de iconische Duel Arena. Vandaag zet ontwikkelaar Jagex de schijnwerpers op de recentere versie van RuneScape.

Old School RuneScape’s wereldberoemde God Wars Dungeon eindigt vandaag met de terugkeer van monsterlijke groepsbaas Nex: The Fifth General, die oorspronkelijk werd uitgebracht in januari 2011.

Nex woont in de Ancient Prison onder de God Wars Dungeon. We kunnen alleen het gevecht met de baas aangaan wanneer we de Desert Treasure quest hebben voltooid en de miniquest Frozen Door hebben ontgrendeld. Deze bevroren toegang bestaat al sinds de Dungeon gelanceerd werd, maar was tot nu toe altijd gesloten.

Deze langverwachte PVM-uitbreiding kan worden uitgevochten in groepen van maximaal 80. De beste spelers kunnen zichzelf uitdagen door het in kleinere teams tegen Nex op te nemen. Door Nex te verslaan hebben spelers kans op een aantal zeer waardevolle beloningen, waaronder het Ancient Godsword, Zaryte crossbow, het iconische Torva armour set en meer. Elke speler die deelneemt aan het gevecht maakt kans op een uniek item, maar alleen de best presterende spelers maken kans op meer loot.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.