Nieuwe trailer Uncharted-film toont spectaculaire vliegtuigscène

Uncharted Movie

Sony Pictures heeft een clip van twee en een halve minuut uitgebracht van de aanstaande verfilming van de ‘Uncharted’-videogamefranchise. Daarin zijn Nathan Drake en Sully in gevecht terwijl een vrachtvliegtuig boven de zee vliegt. 

De scène is geïnspireerd door Uncharted 3: Drake’s Deception, waarin een vliegtuig neerstort in de Rub al Khali-woestijn.

Veel ga ik verder niet verklappen. Als je de game gespeeld hebt, weet je hoe deze scene zal aflopen.

De Uncharted-film verschijnt op 18 februari 2022 in de bioscoop.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.